diumenge, 29 de març de 2020

REVOLTAT
Aquest matí m’he trobat l’ordinador revoltat i tancat amb cadenat. Està queixós. Diu que això de les dues darreres setmanes és una explotació en tota regla i que ell ha de respectar el confinament. Ja li he dit que no, que el seu és un servei bàsic, almenys per a mi, però no hi ha hagut res a fer. Em penso que demà ja li haurà passat, el conec bé. Són uns quants anys de convivència. Malgrat tot, dia 15 de confinament, amics!

13 comentaris:

 1. Un dia de repòs li anirà bé !....no s'han de perdre els drets laborals ! hehehe.... a cuidar-se ! ;)

  ResponElimina
  Respostes
  1. S'ha infectat del tema, Artur! Jo, com que ho tinc a les meves mans, li concedeixo el que em demana a "crits".

   Elimina
 2. Un que fa les coses bé! Potser hauries de respectar el confinament que s'ha autoimposat, a diferència del que fa l'Estat!

  ResponElimina
  Respostes
  1. A hores d'ara, l'estat ja l'ha imposat. Però potser fa falta alguna cosa més, no? Jo em pensava que trigaven perquè ho volien tenir tot lligat. Patirem, penso que econòmicament patirem.

   Elimina
 3. Les màquines es queixen. Què deu fer el cotxe? La bateria deu ser viva?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ha, ha, és veritat! El cotxe potser es queixarà d'haver-lo abandonat. Bé, jo cada dimarts el trec a comprar i li dic que tot s'arreglarà i tornarem a sortir tots dos, tres vegades cada dia, quatre si vol.

   Elimina
 4. S'ha acostumat a la bona vida!!! Però jo crec que p-odreu arribar a un acord... aquí, el teu dietari de confinament ho reclama!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, Carme, ja hem parlat i hem fet un pacte. Ell vol respectar el diumenge i a canvi, no s'arronsarà durant la setmana.

   Elimina
 5. Deixa'l descansar un dia Teresa, pobre! Sempre et queda la tauleta i el mòbil que és gairebé el mateix! Bon confinament!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, Rafel, per mi escriure massa amb el mòbil ja té males conseqüències: els ulls em fan pampallugues i se m'enrampa el dit. No és conya! De tauleta no en gasto. Encara no n'he tingut la necessitat.

   Elimina
 6. Si el teu ordinador és un servei bàsic ha de sortir del confinament, sinó nosaltres ens quedarem sense els teus relats tant distrets que ens ajuden a passar l'estona aquests dies que estem a casa. Ara per fi el Govern ha decretat confinament total,com sempre va tard, el nostre President ja fa dies que els hi demanava.
  La bona notícia també es que va arribant material pels professionals sanitaris que els feia molta falta.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, Roser, la millor és la segona que dius. La primera també, de cara als contagis, però no aclareixen bé què passa amb els sous dels treballadors. És clar que ells tampoc no ho deuen tenir clar perquè no en deuen tenir ni cinc i si ens ha d'ajudar Europa... Ja em veig tornant a la postguerra. Que Déu no m'escolti! Vull dir, que m'escolti i faci el contrari.

   Elimina