diumenge, 24 d’agost del 2014

HOLA!

Benvolgut lector, fa dies que no puc dir.te res de nou i no es perquè no hi hagi novetats a la meva vida. No pensis que t,he abandonat . Un greu problema familiar m, impedeix mantenir el contacte. Els hospitals, ja m,ho havien dit, xuclen la vida. Per ser exactes, gairebé no hi ha vida o no té res a veure amb la que hi havia abans. No vull abandonar.te pas. Sento que si t,abandono a tu, jo també m,abandono. Intentaré seguir en la mesura que pugui. Escriure les meves llargues històries al mòbil em resulta difícil, però ara mateix és el meu únic contacte amb el món. I es que l,amic ET tenia rao: mi casssa, teleefono. Mi casssa ara mateix, no, però el teleefono VA de conya.

12 comentaris:

  1. Esperem que tornis a casa aviat!

    ResponElimina
  2. Hola Teresa, em sap molt de greu que tinguis un familiar amb problemes de salut...Els hospitals són tan depriments! Espero que tot vagi a millor, allò de l'esperança...
    Petonets, bonica.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De moment seguim a l,hospital, igual de confosos, però gracies , roser. Esperem superar.ho.

      Elimina
  3. Se't trobava a faltar. S'ha fet estrany no llegir res de nou.
    Espero que aviat es solucioni de la millor manera possible.
    Salut

    ResponElimina
  4. Molts ànims a tu i molta salut a tota la família!!

    ResponElimina
  5. Tot anirà bé, fins ben aviat!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  6. Jo estic en una situació pareguda a la teua. I crec que va per a llarg. Bé, farem el que podrem, amb el blog intentarem no deixar-ho. Ànims per a tu també.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola novesflors, si parlem de malalties que no afecten d'ell coll en avall, tenim el mateix problema. Ho he hagut de deixar tot, però el que mes em dol es no poder escriure al bloc. Esperem. Es l,únic que podem fer. Una abraçada.

      Elimina