diumenge, 8 de novembre del 2020

SEGON TAST "LA LLUM DE L'IMPOSTOR"

 

 

Diuen els experts que quan un lector va a una llibreria sense un títol concret al cap, es guia primer per la portada i si la portada li agrada, gira el llibre i es llegeix la contraportada. No sé si és veritat, però per si de cas, després de presentar-vos la portada l’altre dia, giro jo mateixa el llibre i us mostro la contraportada. El disseny de portada i contraportada és del Mario, de Tasty Frog Studio; és la primera vegada que hi treballo, però segurament no serà l’última. Amb només les dotze línies que vaig enviar-li de la síntesi de la novel·la en va saber captar l’essència, de manera que quan em va enviar la primera prova vaig pensar: aquesta és la meva Mimí.

El text de la contraportada evidentment és meu. Ningú com l’autora per poder resumir en vint-i-cinc línies el que explico en tres-centes pàgines, i tot i amb això és difícil. El primer paràgraf ens situa en el context. El segon és una transcripció literal del capítol zero, un punt de partida per rumiar quina se n’està empescant la Mimí i per sembrar una mica el dubte. Però la veritable incògnita de tota la novel·la i allò que em va portar a escriure-la arran dels atemptats del 17A a Barcelona i Cambrils i de tot el que se’n va anar sabent després es troba en el tercer paràgraf. El quart i darrer és merament informatiu amb l’objectiu que el lector sàpiga que aquesta és la tercera novel·la de la saga de la Mimí Vidal.

I si després de tooota aquesta explicació encara us queden ganes de llegir la contraportada us adonareu que el tema que toco en aquesta història, malauradament, torna a estar de plena actualitat.




Sé que alguns ja heu comprat el llibre, però com que d’altres em pregunteu si ja és a les llibreries i en quines, us detallo a continuació on es pot trobar de moment:

A Tarragona:

Llibreria La Capona

Llibreria Adserà

A Reus: 

Llibreria Gaudí

A Montblanc

Llibreria Requesens

A Vimbodí i Poblet:

Llibreria Guixots del Carles Camí

A Valls: 

Llibreria Tram

A Barcelona:

LA IMPOSSIBLE, llibreters

A Roda de Berà: 

Papereria Ana

A Lleida:

Llibreria Caselles

A Girona:

Llibreria 22


També la trobareu a les biblioteques o fent comanda a qualsevol llibreria o a Terra Ignota Ediciones.

Els dono les gràcies a tots per facilitar visibilitat al meu nou llibre.

7 comentaris:

  1. Que maca la coberta! Tinc moltes ganes de llegir-lo! A veure si se'm passa la sequera lectora, darrerament la feina em satura tant que els caps de setmana són les meves petites vacances, he de descansar tant com puc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si et passes la setmana envoltada de llibres i a més a més saturada, s'entén perfectament que no et vingui de gust. Però el meu serà diferent, ja ho veuràs. Començaràs a llegir-lo i no el deixaràs. No em falta padrina a mi, no trobes?

      Elimina
  2. És atractiva la portada i el que diu la contraportada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, m'agrada molt la portada a mi també, i en la contraportada hi he posat els cinc sentits per tot això que explico, Xavier.
      Abraçada!

      Elimina
  3. No he vist la teva portada, així que no puc opinar...quan jo he tret algun llibre, sempre han fet cas de les meves indicacions a l'hora de fer la portada i els títols mai han intentat canviar-los...
    Jo , a l'hora de comprar un llibre, no només em miro la portada i la contraportada, sinó sobretot el tamany de la lletra. Sovint he deixat de comprar algun llibre que m'agradava, precisament per culpa de la lletra mini...Em sembla que ara és el primer que em miro!
    Petonets, Teresa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què vol dir que no has vist la meva portada, Roser? Però si em vas posar un comentari i tot. La vaig penjar en el post anterior. I, mira, ara m'has fet pensar que actualitzaré el lateral del blog per posar-li.
      Més petonets.

      Elimina
    2. Perdona Teresa, tens raó, no sé perquè vaig pensar que només era la invitació...M'encanta, és molt Bonica!!!

      Elimina